dilluns, 15 de setembre del 2008

Esperança

Malgrat que ara mateix aquestes paraules cauen al buit, volia expressar la por i l'esperança que ara sento...La tensió del dia abans d'una visita important al metge m'ennuega, m'ofega, m'atemoreix, m'enerva, em paralitza, m'emmudeix, m'impossibilita...Però també em fa créixer...

Desitgeu-nos sort!

7 comentaris:

Noctas ha dit...

Molta sort India. Que tot surti bé. Sort...

Efrem ha dit...

Ep! No ens coneixíem, oi?! Bé, dons ara ja sí :)! Me n'alegro molt que t'hagi agradat el que he escrit. Merci per passar-te pel bloc!

M'he llegit tots els teus escrits però el temps m'està dessagnant (coi de vida modernaaa!!... u.ù!!!) molt ultimament, per això no te'ls he comentat. Tot i així et dono la benvinguda a aquest mundet (jo fa res i menys que hi sóc, ja veuras com mola) i molta sort! Ens llegim!

Salutacions! :)

Noctas ha dit...

Si Efrem, espero escrit teu!!!

Índia ha dit...

Moltíssimes gràcies a tots dos! I més gràcies, Noctas, pels teus bons desitjos...De moment sembla que han funcionat!

miquelet ha dit...

Veig que els desitjos de la gent han funcionat. Des d'Elx t'envie més bons desitjos per a que tot acabe bé.

Salut.

L'home del sac ha dit...

Molta sort!

L'ALMOGÀVER DE L'HAVANA ha dit...

Hola, estem buscant delegats territorials a cada poble de Catalunya per la iniciativa de portar 10.000 catalans a Brussel-les per demanar el dret a l'autodeterminació http://deumil.cat/ .
Si hi ha algú que vulgui col-laborar per fer una fita històrica que es possi en contacte amb nosaltres: selescatmaresme@gmail.com

Apuntat a la història.